even voorstellen

Ik ben Lonneke van Kleij en woon sinds 2019 met mijn man, Dick, in Oisterwijk. We hebben v.a. 2008 in Overloon een recreatieboerderij (Boertel: hotel op de boerderij) gehad met 8 luxe gastenkamers, een minicamping, een herberg (annex vergaderlocatie) en een kinderboerderij. Mijn man werkte daarnaast als Forensisch Technisch Rechercheur bij de Politie (soort van CSI). In 2014 hebben wij ons bedrijf verkocht en zijn wij verhuisd naar Helvoirt (waar ik als kind tot mijn 18e heb gewoond). In Helvoirt ben ik gestart met walk4feet. Inmiddels wonen we Oisterwijk.

 

Omdat ik gek ben van dieren, wilde ik iets met dieren gaan doen, maar wat?

Ons paard (Boogy), hond (Tommy) en kat (Twister) zijn meeverhuisd naar Helvoirt. Helaas hebben we in oktober 2015 heel verdrietig afscheid moeten nemen van onze hond Tommy, omdat hij erg ziek was. Tommy heeft mij geïnspireerd om van mijn passie (dieren) mijn werk te maken. Zodoende ben ik een hondenuitlaatservice begonnen.

 

Om meer kennis op te doen in dit vak, heb ik bij Martin Gaus de opleiding tot professioneel hondenuitlaatservice met succes gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik zeer veel geleerd over verschillende rassen, gedrag van honden, het lopen met een roedel en EHBO voor honden. Deze opleiding heeft mij geholpen om een professionele service te kunnen bieden.

 

Sinds afgelopen juni 2016 is Dino, een 6 jarige labrador bij ons komen wonen. Dino is een zeer lieve, sociale en grappige hond die met alle groepswandelingen meegaat. Hij kan met alle honden overweg en is dolenthousiast om zoveel hondenvriendjes te hebben.